پیچاق قیمه(اردبیل)

مواد لازم

  • گوشت راسته گوسفند (یا قلوه گاه گوسفندی) ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • خلال بادام ۱/۴ پیمانه
  • زعفران آب کرده ۴ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت میدهیم و به همراه ۱عدد پیاز و مقداری آب به مدت یک ساعت آب‌پز میکنیم سپس بقیه پیازها را خرد کرده و در کره داغ سرخ کرده و ۱سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و کره تفت داده و به آن نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می‌افزاییم.
۲- خلال بادام و زعفران را نیز اضافه کرده و حدود ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا غذا بپزد.
۳- در انتها بقیه پیازداغ را اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا آب غذا کم شود.
۴- سپس برای هر نفر یک عدد تخم‌مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می‌کنیم.

سایر نکات
۱)این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است.
۲)این غذا به صورت تک نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می‌شود.
۳)پیاز داغ این غذا باید به صورت خلال‌های بسیار نازک و برشته تهیه شود. 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید