چنگل خورش

مواد لازم

  • پیاز داغ ۲  قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۴  قاشق غذاخوری
  • چغندر ۵۰۰  گرم
  • مغز گردو ۳۰۰  گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • رب انار ۵  قاشق سوپخوری
  • سیر ۱ بوته
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
چغندر را پوست کنده و خرد کنید و بپزید و پس از پخت چرخ کنید. سیر، پیازداغ و مغز گردو را نیز چرخ کنید. رب انار را هم در آب لبو حل کنید و مخلوط گردو، لبو، پیازداغ و سیر چرخ شده را به آب لبو و رب انار اضافه کنید.  نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. چند بار یک قاشق آب سرد به خورش اضافه کنید تا گردو، روغن بیندازد. بعد از آن که خورش‌ جا افتاد و آماده شد می‌توانید از تخم‌مرغ نیمرو و یا خاگینه با مدل‌های مختلف برای تزیین این خورش استفاده کرده و با چلو سرو کنید.

نکته:
۱- این دستور۱۱۵ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۲۷۵ گرم چربی و ۳۱۹۵ کیلو کالری انرژی دارد.
۲- این خورش را بدون تخم‌مرغ نیز می‌توان پخت.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید