یکی از خوش‌مزه‌ترین و هیجان‌انگیزترین کیک‌ها، چیز کیک توت فرنگی است. اگر دوست دارید این کیک خوش‌مزه و خوش‌رنگ را درست کنید، این دستور آسان را امتحان کنید.

مواد لازم لایه زیرین:
 

  • تخم مرغ (کوچک): ۳ عدد
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پنیر کاتیج: ۵۰۰ گرم
  • خامه (فرم گرفته): ۱۵۰ میلی لیتر
  • نمک: به مقدار لازم
  • کاستارد: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه توت فرنگی:
 

  • توت فرنگی: ۳۰۰ گرم
  • خامه: ۳۰۰ گرم
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
  • آب جوش: ۵۰ میلی لیتر
  • پودر ژلاتین آمونیا: یک قاشق سوپ خوری
 چیزکیک توت فرنگی
 
طرز تهیه لایه زیرین:

۱. برای تهیه لایه زیرین ابتدا دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید. تخم مرغ ها، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

 
۲. پنیر کاتیج، خامه و کاستارد را اضافه و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. این مخلوط را در یک قالب کمربندی پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
 
۳. فر را خاموش کرده و اجازه بدهید چیزکیک حدود ۱۰ دقیقه در فر بماند و سپس آن را بیرون آورده تا کاملا خنک شود. با دقت روی قالب را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه لایه توت فرنگی:

۱. پودر ژلاتین را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. توت فرنگی، خامه، شکر و آب لیمو ترش را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.  

 
۲. ژلاتین حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی لایه زیرین خنک شده در قالب بریزید و روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و حداقل چند ساعت (ترجیحا تمام شب) در یخچال قرار دهید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید