کله جوش قزوینی

مواد لازم

  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • کشک ۱۵۰ گرم
  • سبزی (شامل نعنا،مرزه و ترخان خشک)  ۱ قاشق سوپ خوری
  • گردو (ساییده شده)  ۱۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده  ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز خام  ۱۰۰ گرم
  • گوشت (چرخکرده) ۵۰۰ گرم

طرز تهیه
۱- ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و ادویه مخلوط کرده و پس از ورز دادن به صورت گلوله های کوچک درست کنید و آن را با مقداری روغن داغ سرخ کرده و پیاز سرخ‌شده را به آن اضافه کنید.
۲- سپس سبزی‌های خشک را ریخته دو تا سه پیمانه آب اضافه کرده تا بجوشد وقتی آب آن نصف شد کشک و گردو را بریزید و از روی حرارت بردارید.
۳- کله جوش آماده است می‌توانید آن را با نان سنگک یا بربری میل کنید.

سایر نکات

  • این نوع کله جوش غذای محلی روستای یرک استان قزوین است.
  • اگر دوست دارید به جای سبزی خشک از سبزی تازه یا شنبلیله استفاده کنید.
  • حواستان باشد میزان نمک غذا را با توجه به شوری کشک تنظیم کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید