فواید خرما برای زنان باردار

همانطور که می دانید دوران بارداری هر زنی، زمان بروز هوس هایی برای مصرف مواد غذایی مختلف است. اما اگر شما هم به عنوان یک مادر باردار، می خواهید از فواید آنچه که می خورید برای سلامت بدن خود و جنین داخل رحمتان مطمئن شوید، حتما قبل از مصرف هر گونه ماده غذایی در این دوران حساس، با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت نمایید.

هنگامی که زنی حامله می شود، تقریبا در مورد آنچه که باید بخورد، دچار سردرگمی می شود. به همین دلیل، علاوه بر نوع ماده غذایی که یک زن باردار مصرف می کند، تاریخ مصرف درج شده بر روی بسته آن نیز باید برای او حائز اهمیت باشد.

جالب است بدانید که نظریات متفاوتی در این مورد وجود دارد. برخی از کارشناسان تغذیه، مصرف همه مواد غذایی را در اندازه زیاد برای زنان باردار توصیه می کنند، در حالی که برخی از پزشکان متخصص زنان و زایمان اعتقاد دارند که زنان باردار باید در مصرف همه مواد غذایی حد اعتدال را رعایت کنند.

با این حال، یادتان باشد که بهترین راه برای از بین بردن تمام تردیدها و اطمینان کامل از امنیت مصرف مواد غذایی مختلف در دوران بارداری، مشورت نمودن با یک دکتر متخصص زنان و زایمان است. برای این منظور، در ادامه این مقاله در مورد جوانب مثبت و منفی مصرف خرما در دوران بارداری مطالبی ارائه داده شده است، تا به شما مادران جوان و بی تجربه کمک کند که در دوران بارداری خود در مورد مصرف این ماده غذایی بسیار مغذی رفتاری آگاهانه داشته باشید.

در ادامه این مقاله، به منظور راهنمای زنان حامله، در مورد ارزش غذایی خرما و مصرف آن در دوران بارداری به طور کامل بحث شده است. در واقع، مقاله اثبات می کند که که مصرف این ماده غذایی در دوران بارداری زنان خوب است و یا نه.

ارزش غذایی خرما برای زنان باردار:

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم خرما به شرح زیر است:

• انرژی ۲۸۲ کیلوکالری
• پروتئین ۲.۵ گرم
• فیبر ۸ گرم
• چربی ۰.۴ گرم
• فولات ۱۹ GS
• آهن ۱.۰۹ میلی گرم
• ویتامین ۲.۷ میلی گرم
• منیزیم ۴۳ میلی گرم
• پتاسیم ۶۵۶ میلی گرم

خوردن خرما در دوران بارداری:

تا به حال در تاریخ پزشکی، هیچ مطالعه و یا تحقیقی