خانه آموزش انواع غذاها قورمه سبزی و روش خوشمزه پختن آن

قورمه سبزی و روش خوشمزه پختن آن

گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی ۵ تا ۶ عدد
لوبیا قرمز ۰٫۵ لیوان
سبزی خورش ۱ کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
چطور بپزم:
گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .
نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار ۳/۱ پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم . خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.

نکته:
برای خوشمزه تر شدن خورش سبزی از آب قلم گوسفند استفاده کنید. حتی از مغز داخل قلم برای سرخ کردن سبزی می توانید استفاده کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید