نحوه شخصی کردن یا private کردن اکانت اینستاگرام
نحوه شخصی کردن یا private کردن اکانت اینستاگرام

اینستاگرام شبکه اجتماعی هست که توی اون عکس ها و ویدئوهاتون رو میتونید اشتراک گذاری کنید و نه تنها توی ایران بلکه کل جهان از محبوبیت خاصی برخورداره و روز به روز به اعضای اون اضافه تر میشه.اینستاگرام برای اکانت های معمولی که توی اینستاگرام ساخته میشه دو حالت در نظر گرفته.یکی حالت شخصی و یکی حالت عمومی.

حالا تفاوت اکانت شخصی با عمومی چیه؟

خب توی اکانت عمومی شما هرچیزی رو بزارید رو همه افراد حتی کسایی که فالوتون نکردن میتونن با وارد شدن به پیجتون مشاهده کنند.هم پستاتون هم استوری هاتون.

اما توی اکانت شخصی تنها افرادی که خودتون قبول کردید که توی لیست فالوراتون باشند میتونند پست ها و استوری هاتون رو ببینند و هرکسی که وارد پیجتون بشه نمیتونه به محتوای پیجتون دسترسی پیدا کنه.

خب وقتی که اکانتتون رو میسازید به صورت پیشفرض اکانتتون عمومی هست اما چطوری اکانتتون رو شخصی یا private(خصوصی) کنید.در ادامه بهتون میگم.

۱- ابتدا شما باید اینستاگرام رو باز کنید و روی صفحه خودتون برید و از قسمت بالا اون سه خط رو بزنید و از منوی باز شده settings یا به فارسی تنظیمات رو انتخاب کنید.

شخصی کردن کردن اکانت اینستاگرام

۲- وقتی گزینه تنظیمات رو انتخاب کردید منوی زیر باز میشه براتون که باید گزینه privacy and security و در اینستاگرام فارسی گزینه حریم خصوصی و امنیت رو انتخاب کنید.

شخصی کردن کردن اکانت اینستاگرام

۳- بعد از انتخاب گزینه بالا توی صفحه بعدی باید گزینه Account privacy و در اینستای فارسی خط مشی حساب رو انتخاب کنید.

شخصی کردن کردن اکانت اینستاگرام

۴- وقتی که گزینه بالا رو انتخاب کردید در صفحه بعد یک گزینه به اسم Private Account در اینستای انگلیسی و در اینستای فارسی حساب خصوصی وجود داره و جلوش یه دکمه هست که باید اون دکمه رو بزنید.

شخصی کردن کردن اکانت اینستاگرام

۵- در اخر وقتی که دکمه رو زدید از شما سوال میشه که وقتی حسابتان خصوصی است فقط افرادی که تایید میکنید می توانند عکس ها و ویدئو هاتون و استوری هاتون رو ببینند که اینجا هم شما باید گزینه ok رو بزنید و بعد از زدن این گزینه حساب شما شخصی و خصوصی میشه.

نکته

برای باز گردانی اکانتتون به حالت عمومی باید روش بالا رو دقیقا تکرار کنید و در اخر گزینه حساب خصوصی یا Private Account رو غیر فعال کنید و حساب شما به حالت قبل و عمومی در می آید.موفق باشید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید