این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.

و یا میتونید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتون نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتون میکشه میتونید نوش جان کنید.

مواد لازم:
 

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • ارد: ۱/۴ پیمانه
  • پودر شکر: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک : نوک کارد ( یه ذرررررره) یه کوچلو
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذا خوری
  • کره: ۱ قاشق غذا خوری

 

پنکیک المانی

طرز تهیه:

۱-تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک رو میریزیم تو کاسه و با چنگال خوب همش میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مایع باید کاملا یکدست باشه.

۲-یک قالب و تابه ۸ اینچی مخصوص فر رو حاضر میکنیم  میزاریم داخل فر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تا خوب داغ بشه.

۳-از فر در میاریم یک قاشق کره رو میزنیم به ظرفمون همه جاشو اغشته میکنیم وخیلی سریع مایه پنکیکمون رو میریزیم توش میزاریم تو فر به مدت  به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه  یا تا وقتی که پنکیکمون خوب پف کنه و رنگش طلایی قهوه ای بشه.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید