654565656

مواد مورد نیاز:

 

  • نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد
  • سس پاستا
  • سوسیس پپرونی
  • ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی :

۱-ابتدا سیب زمینی ها را ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح آن ها را کف تاوه بچینید. اگر می خواهید به تاوه نچسبد و راحت تر از آن جدا شود ابتدا کف تاوه یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس سیب زمینی ها را روی آن بریزید.

۲-نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینی ها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینی ها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل می کند و سیب زمینی را به هم می چسباند.

۳-سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه قرار دهید.

۴-تاوه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیب زمینی ها و پنیر ذوب شده بریزید.

۵-باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

۶-در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید