وب سایت روزیاتو: این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.
مواد لازم:

  • یک عدد فلفل هالوپینو
  • ۶۰ گرم پنیر خامه ای
  • نصف پیمانه پنیر چدار
  • ۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک
  • دو پیمانه آرد سفید
  • دو عدد تخم مرغ همزده
  • دو پیمانه پودر سوخاری
  • یک پیمانه روغن سرخ کردنی

 

,غذای ملل،مرغ شکم پر,[categoriy]

این غذا مخصوص دورهمی های خودمانی است

طرز تهیه:
 1- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.
۲- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.
۳- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.
۴- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.
۵- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۶- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.
۷- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.
۸- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.
۹- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید