خورش تره (کردی)

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ۱ کیلوگرم
  • تره ۱ کیلوگرم
  • لوبیا سفید ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • گوجه‌ فرنگی ۳ عدد
  • گرد لیمو عمانی به مقدار دلخواه
  • پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک ۱ به مقدار لازم
  • ادویه خورشی ۱ به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا گوشت و پیاز را در کمی روغن تفت داده و لوبیا را به آن اضافه کنید و مقداری آب به آن افزوده تا لوبیا و گوشت پخته شود (لوبیا را از شب قبل در آب بخیسانید) تره را خرد نموده در روغن کمی تفت دهید سپس در یک قابلمه دیگر (بعد از اینکه لوبیا و گوشت کاملاً پخته شد) مقداری گوشت و لوبیا ریخته و تره را به آن اضافه کرده و این کار را ادامه دهید تا مواد به اتمام برسد و حتماً لابه لای مواد نمک و ادویه بپاشید و از آب گوشتی که باقی مانده روی آن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خورش به روغن بیفتد. سپس در آخر گرد لیمو را به اندازه ای که دوست دارید در خورش بریزید. سیب زمینی ها را خلال نموده و در روغن سرخ کنید و بعد خورش را در ظرف زیبایی کشیده و اطراف آن را با خلال سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزئین نمایید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید