خورش قیمه کدو

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • لپه ۱ استکان
  • کدو  سبز ۱ کیلوگرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع و محلول زعفران به مقدار لازم
  • گرد‌لیمو به مقدار لازم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم. لپه را که از قبل خیس کرده ایم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود. زردچوبه و رب را در این مرحله اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. ۳ تا ۴ لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد. کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم. ۲۰ دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت برداریم کدوهای سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.

نکته:
۱- برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خونابه گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ می کنیم.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید