طرز تهیه بیف استروگانف
زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت

مواد لازم برای ۳ نفر:
• 500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک

• 1 عدد پیاز متوسط

• 1 قاشق سوپخوری کره

• 1 قاشق سوپخوری روغن

• 250 گرم قارچ

• 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

• 200 گرم سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم برای سس:

• 2 قاشق سوپخوری کره

• 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب

• 2 قاشق سوپخوری آرد سفید

• سه چهارم پیمانه شیر

• نمک

• فلفل
طرز تهیه:
 

۱- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۲- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.

۳- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.

۴- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

 

۵- برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

 

۶- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

 

۷- غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید