خورش بلدرچین

مواد لازم

  • بلدرچین ۳  عدد
  • پیاز ۳  عدد
  • تخم بلدرچین ۶  عدد
  • گوجه‌ فرنگی ۵۰۰  گرم
  • برنج ۱/۴ پیمانه
  • کشمش ۱/۴ پیمانه
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز سرخ شده ۲ عدد
  • دارچین و پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر تخم گشنیز به مقدار لازم

طرز تهیه
بلدرچین‌ها را تمیز کرده و کاملاً بشویید و داخل شکم آن‌ها را نمک بزنید. برنج را شسته و آبکش کنید. برنج را با پیاز نگینی خرد شده، کشمش، دارچین، پودر لیموعمانی و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید. داخل شکم بلدرچین را با این مواد پر کرده و شکم بلدرچین‌ها را بدوزید. آن‌ها را سرخ کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده و با ۲ عدد پیاز سرخ شده، زردچوبه و نمک مخلوط کنید. بلدرچین‌ها را روی این سس گذاشته و بپزید. بعد از پختن، نخ بلدرچین‌ها را قیچی کنید و  با تخم بلدرچین پخته شده و آب باقیمانده، غذا را سرو کنید.

نکته:
این دستور ۹۵ گرم کربوهیدرات، ۱۲۵ گرم پروتئین، ۱۰۰ گرم چربی و ۱۷۸۰ کیلوکالری انرژی دارد.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید