خورش ترشه واش(گیلان)

مواد لازم

  • مرغ ۵۰۰ گرم
  • بادمجان ۴ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • رب آلوچه ۲ قاشق غذا خوری
  • رب انار (ملس) ۲ قاشق غذا خوری
  • سبزی (گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش)   به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه

  1.  ابتدا بادمجانها را پوست کنده و در آب و نمک غلیظ قرار میدهیم.سپس سبزی را خرد کرده و با مقداری روغن آن را سرخ میکنیم و پیاز را روی سبزی رنده کرده و مخلوط میکنیم(به همراه آب پیاز).سپس نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط میکنیم تا ته نگیرد.
  2. مرغ را جداگانه سرخ میکنیم و به سبزی اضافه میکنیم و سپس بادمجانها را از آب نمک درآورده و همان طور درسته سرخ میکنیم و به غذا اضافه میکنیم.
  3.  رب را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و سپس ۲ لیوان دیگر آبجوش به غذا اضافه کرده و وقتی غذا جوش خورد حرارت را کم میکنیم تا پخته شود.گوجه فرنگی ها را به دونیم قسمت کرده و در روغن سرخ میکنیم.
  4. وقتی خورش تقریبا ۴۵دقیقه پخت و بادمجانها کاملا له شدند گوجه ها را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵دقیقه خورش را برای سرو با پلو آماده میکنیم.

نکات

  • این غذا به دلیل وجود سبزی های محلی شمال بسیار اشتها آور و لذیذ است.
  • اگر بادمجانهای شما له نشدند خورش را آن قدر هم بزنید تا له شوند.
  • اگر سبزی مخصوص را نداشتید به جای آن از سبزی هایی که دارید بریزید و سعی کنید از نوع معطر بیشتر استفاده کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید