خورش ترشی گرما 

مواد لازم

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • آلوچه (خورشتی)  ۱۵ عدد
  • لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ پیمانه
  • زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

  1.  ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه کمی سبک شد روغن ریخته و نیمه سرخ کنید سپس گوشت را در پیازداغ تفت دهید تا آب آن کشیده شود و رنگ گوشت برگردد،
  2.  سپس ۲ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.
  3.  لوبیا را به همراه آلوچه اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخر محلول زعفران و نمک را اضافه کنید.

نکات

  • این غذا متعلق به شهر اردبیل است و نوعی خورش است که با پلو سرو می شود.
  • حتما لوبیا را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید