خورش حبشی

مواد لازم

  • کره ۴ قاشق سوپخوری
  • گوشت گوسفند خورشی ۵۰۰ گرم
  • لپه خیس کرده ۱/۲ پیمانه
  • پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
  • رب انار ۱/۲ پیمانه
  • شیره انگور ۳ قاشق سوپخوری
  • پودر بادام ۲ پیمانه
  • آلو سیاه خشک ۷ عدد
  • آلو زرد خشک ۷ عدد
  • کشمش سبز بی‌دانه ۱/۲ پیمانه
  • سیر داغ ۲ قاشق سوپخوری
  • نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری
  • محلول زعفران ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه خورشی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
کره را در تابه بریزید و گوشت و لپه را همراه ادویه خورشی خوب تفت دهید. پیازداغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس ۴ پیمانه آب را همراه رب انار و شیره‌ی انگور به گوشت افزوده و حرارت را ملایم کنید. پس از یک ساعت بادام، آلوها، کشمش خیس کرده ، نمک، فلفل و محلول زعفران را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به روغن افتاده و جا بیفتد.پس از کشیدن خورش آن را با سیرداغ و نعناع‌داغ تزیین کنید. می‌توانید برای تزیین کمی از بادام پرک بو داده شده نیز استفاده کنید.

نکته:
۱- این دستور ۲۴۵ گرم کربوهیدرات، ۱۴۵ گرم پروتئین، ۳۲۵ گرم چربی و ۴۴۸۵ کیلوکالری انرژی دارد.
۲ـ این خورش مربوط به دوره‌ی صفویه می‌باشد. در زمان صفویه به خورش قلیه می‌گفتند و قلیه به معنای سرخ کرده و پخته است. در دوره‌ی صفویه‌ این خورش را به دلیل تیره بودن حبشی می‌نامیدند

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید