خورش سماق یا سماق قاتق

مواد لازم

  • گوشت گوسفند با استخوان ۷۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • سماق الک کرده ۲ قاشق سوپخوری
  • مغز لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
  • گوشت گوساله بدون استخوان ۵۰۰ گرم
  • روغن به مقدار لازم
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه خورشتی خورد کرده و شسته و کنار بگذارید. پیاز را رنده یا خلال ریز نمایید در تابه مناسبی ریخته و سرخ  کنید، سپس گوشت ها را در آن بریزید تا با پیاز سرخ شود. بعد مخلوط گوشت و پیاز را در قابلمه (گمج) بریزید و۱ تا ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید تا گوشت ها پخته شود. سماق را در یک کاسه حاوی مقداری آب که تا یک بند انگشت روی سماق را بگیرد حل کنیدو آب آن را در خورش بریزید. سپس مغز لیمو ش ما عمانی، نمک، فلفل و دارچین را در خورش بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا خورش به روغن بیفتد. سیب زمینی ها را حلقه حلقه بریده و جداگانه در تابه ای سرخ نمایید و در آخر روی گوشتها بچینید تا مغزپخت هم بشوند. خورش آماده است.

نکته:
۱- اگر ذائقه شما غذاهای ترش را می پسندد حتما این غذا را تجربه کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید