خورش فندق قاتق

مواد لازم

  • فندق با پوست یک کیلوگرم
  • مرغ یک عدد
  • بادمجان ‏۵۰۰ گرم
  • رب انار ترش سه قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
  • آرد یک ق غذاخوری
  • گلپر نصف ق چای‌خوری
  • فلفل نصف ق چای‌خوری
  • نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آنها را می‌گیریم. سپس فندق‌ها را شسته و همراه آب درون مخلوط‌کن می‌ریزیم.(مثلا دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می‌کنیم) وقتی فندق‌ها کاملا له شدند، آنها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه‌فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می‌ریزیم تا کمی غلیظ شود، سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم. بادمجان‌ها را پوست کنده، سرخ می‌کنیم و پنج دقیقه قبل از این‌که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملا به خورد بادنجان برود.
 


نکات

۱)تا حد ممکن سعی کنید این خورش را با روغن کم تهیه کنید چون فندق روغن زیادی دارد.

۲)غلظت این خورش شبیه خورش فسنجان است و بهتر است تا حد ممکن بدون آب باشد پس سعی کنید اب غذا کاملا کشیده شود.

۳)سعی کنید از برنج کته برای سرو استفاده کنید.

۴)اگر فندق ها را از شب قبل در آب و شکر خیس کنید هم خوشمزه تر میشوند و هم پوستشان راحت تر جدا میشود.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید