خورش قیمه یزدی

مواد لازم

  • گوشت مغز ران گوسفند نیم کیلوگرم
  • نخود پخته شده ۱ پیمانه
  • لیمو ترش ۳ عدد
  • پیاز ورقه شده ۲ عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • پودر هل ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه
نخودها را از شب قبل خیس کرده، پوست آن را جدا نموده و به دو نیم کنید. گوشت را به قطعات یک‌دست و به صورت چهارگوش خرد کنید. پیاز را رنده کرده و با مقداری روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید، تا آب گوشت به طور کامل کشیده شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید، بعد ۳ پیمانه آب اضافه کرده در ظرف را ببندید. وقتی گوشت نیم‌پز شد لپه نخود را اضافه کنید و مجدداً در ظرف را بسته و بگذارید تا کاملاً گوشت و لپه بپزد. سپس لیمو را سوراخ کرده و داخل قیمه بیندازید. دوباره مجدداً یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده، تفت دهید، و با هل و دارچین به خورش اضافه کنید. حال حرارت را کم کنید تا خورش کاملاً جا بیافتد. 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید