خورش مرغ با سس مخصوص 

مواد لازم

  • نمک  به مقدار لازم
  • ریشه زنجبیل (رنده شده)   ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد ذرت   ۱ قاشق غذا خوری
  • سیر (ریز شده)   ۱ قاشق غذا خوری
  • آب مرغ   ۱ پیمانه
  • شکر   ۲ قاشق غذا خوری
  • سس فلفل   ۱ قاشق چای خوری
  • سس سویا   ۱/۴ پیمانه
  • روغن (نباتی ، کلزا یا کنجد)   ۱ قاشق غذا خوری
  • مواد لازم برای سس :   
  • سس سویا   ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد ذرت   ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ   ۱ عدد
  • روغن کنجد   ۱ قاشق غذا خوری
  • مرغ (فیله شده)   ۵۰۰ گرم

طرز تهیه
۱- ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کرده و سفیده را به همراه روغن کنجد،سس سویا و آرد ذرت را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
۲- مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۳- مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.ممکن است مرغ به خوبی با سس مخلوط نشود اما با نیم ساعت قرار گرفتن در آشپزخانه کاملا طعم دار میشود(داخل ظرف دربسته یا با پوشش پلاستیک).
۴- طرز تهیه سس:
۵- ۱قاشق غذاخوری روغن را داخل تابه ریخته و صبر کنید گرم شود.سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و به خوبی تفت دهید.
۶- همه مواد تشکیل دهنده سس را در ظرف جداگانه مخلوط کرده و به سیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.(زرده تخم مرغ را نیز اضافه کنید)شعله را ملایم کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
۷- مقداری روغن داخل تابه ریخته و صبر کنید تا داغ شود.مرغها را داخل روغن داغ کاملا سرخ کنید.
۸- مرغ را بعد از سرخ شدن روی یک توری یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.
۹- حال مرغهای سرخ شده را داخل سس روی حرارت ملایم ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا سس جذب مرغ شود.
۱۰- مرغ را بعد از مخلوط شدن با سس به همراه برنج سرو کنید.

سایر نکات
۱)در صورت تمایل ۲قاشق غذاخوری زعفران آب شده و ۱قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.
۲)اگر روغن کنجد در دسترس نبود از کره استفاده کنید.  
میتوانید مرغ را ۲ساعت در آب پیاز،زعفران،فلفل دلمه ای و آبلیمو استراحت داده و بعد بقیه مراحل را انجام دهید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید