خورش مرغ ترش با ریواس

مواد لازم
ریواس   ۳۰۰ گرم
مرغ   ۵۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی   ۲-۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
زعفران (آب کرده) ۲ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی ۲ عدد
گرد غوره  به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کرده و به صورت مستطیلی(مثل کرفس)خرد کنید.پیاز را رنده کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس روغن اضافه کرده و آن را نیمه سرخ کنید و تکه های مرغ شسته شده و پاک شده را به آن افزوده و کمی سرخ کنید تا مرغ تغییر رنگ دهد.
۲- سپس مقداری آب به آن افزوده و لیمو عمانی را شسته و سوراخ کنید و به آن بیفزایید و اجازه دهید غذا بپزد.
۳- نیم ساعت مانده به پخته شدن مرغ رب را جداگانه با مقداری روغن یا کره تفت داده و ادویه و زعفران و گرد غوره را به آن بیفزایید و به همراه ریواس های پاک شده به مرغ افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

سایر نکات
۱)در صورت تمایل مقداری آبغوره هم به غذا بیفزایید.  
۲)اگر به گرد غوره دسترسی ندارید از گرد لیمو استفاده کنید.  
۳)در صورت تمایل این خورش را با رب انار ترش یا رب آلوچه طبخ کنید.  
۴)این خورش به صورت ترش طبخ میشود.سعی کنید مقدار گرد غوره و آبغوره در آن کم نباشد تا خوشمزه تر شود. 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید