خورش مرغ هندی

مواد لازم

  • سیر ۲ حبه
  • گشنیز خرد شده ۳/۴ پیمانه
  • فیله یا سینه مرغ ۵۰۰   گرم
  • برنج باسماتی ۵۰۰   گرم
  • ادویه تندوری همراه رنگ قرمز ۲  قاشق سوپخوری
  • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
  • ادویه کاری ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه
مرغ را  شسته و  به  قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. ادویه تندوری، فلفل، کاری، پودر زیره، مقداری نمک و ماست را به آن افزوده ومواد را کاملاً مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده وبگذارید تا به مدت  12 ساعت در یخچال بماند. سیر و زنجبیل را رنده کرده و کمی تفت دهید. همین که بوی سیر و زنجبیل بلند شد، مرغ‌های خوابانده در ماست و ادویه را اضافه کرده  و همه را با هم تفت دهید،  سپس  یک فنجان آب افزوده  و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شود. در اواخر پخت گشنیز را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد جا بیافتد. با این روش  خوراک مرغی همراه  با یک سس غلیط خواهید داشت.
برنج شسته و خیسانده را آبکش کرده، دم کنید و آن را در ظرف مورد نظر بکشید ومرغ را روی آن قراردهید.

نکته  آشپزی:
۱ـ  انرژی کل این دستور ۲۶۴۱ کیلو کالری می‌باشد که ۶۳ درصد آن از کربوهیدرات، ۲۱ درصد آن از پروتئین و ۱۶ درصد آن از چربی تأمین می‌گردد.
۲- می‌توانید  مانند لوبیا پلو، هنگام دم کردن برنج، مرغ پخته را همراه سس آن، لابه لای پلو قرار داده و آن را دم کرد.  
۳-  می توانید مانند ته چین، برنج را همراه مرغ، آماده و دم کرد و بهتر است برنج برای این نوع پلوها،  باسماتی باشد.
۴- می‌توانید  به جای سینه یا فیله مرغ از مرغ خرد شده با استخوان استفاده کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید