خورش نخود و سبزیجات با کاری

مواد لازم

  • روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
  • پیازچه (خرد شده) ۲ عدد
  • هویج (رنده شده) ۱ فنجان
  • سیر (ریز شده)  3 حبه
  • عصاره سبزیجات ۴ فنجان
  • نخود (کنسروی، شسته و آبکش شده) ۹۰۰ گرم – ۲ قوطی
  • گوجه فرنگی (کنسروی، خرد شده)  450 گرم
  • سیب زمینی (چهار قسمت شده)  8 عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
  • پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

  1.  روغن را در یک قابلمه ی چدنی روی شعله ی متوسط گرم کنید. پیازچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.۱۰ دقیقه آنقدر تفت دهید تا پیازچه ها شروع به شفاف شدن کنند.
  2.  عصاره سبزیجات، نخود، گوجه فرنگی، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی و پودر کاری را اضافه کنید و هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها بپزند روی شعله ی متوسط بپزید و گاهی هم بزنید.
  3.  بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک و فلفل اضافه کنید.
  4.  روی برنج سرو کنید.

 

نکته

  • موقع کشیدن وسط برنج یک گودی درست کنید و خورش را در آن بریزید. به این روش غذا عالی می شود.

لطفا دیدگاه خودتون رو از این مطلب بنویسید

لطفا دیدگاه خود را بیان کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید