خورش کرفس

مواد لازم

  • گوشت خورشی گردویی ۵۰۰ گرم
  • نعنا ۵۰۰ گرم
  • پیاز درشت خلال شده ۱  عدد
  • آبغوره ۵ قاشق غذاخوری
  • محلول زعفران ۱  قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • کرفس ۱ بوته
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گشنیز به مقدار لازم

طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید زردچوبه، کمی فلفل به گوشت اضافه کنید ۳ تا ۴ پیمانه آب به گوشت اضافه کنید تا بپزد.کرفس را کاملاً بشویید و دو سانتی‌ خرد کنید نعنا و جعفری را با مقدار کمی روغن سرخ کنید و کرفس و نعنا جعفری را اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید.
زمانی که گوشت نیم‌پز شد کرفس و نعنا جعفری را اضافه کنید نیم‌ساعت آخر پخت آبغوره و زعفران را اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.

راز و رمز :
۱ـ برای خورش کرفس از گوشت ماهیچه گوسفند و یا گوساله و یا راسته نیز می‌توانید استفاده کنید.
۲ـ با مرغ نیز می‌توانید خورش کرفس را تهیه کرد. (برای اشخاصی که منع مصرف گوشت قرمز دارند)
۳ـ با پنیر کورد و یا توفو سرخ شده نیز می‌توانید این خورش را تهیه کرد که خیلی هم خوشمزه و متفاوت می‌باشد. (مناسب برای گیاهخواران)

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید