خورش کرما سبزی

مواد لازم

  • گشنیز خرد شده ۲  قاشق سوپخوری
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • آب ۲  پیمانه
  • اسفناج خردشده ۳  پیمانه
  • سیر خلال شده ۲  حبه
  • گوشت خورشتی ۷۵۰  گرم
  • پیاز نگینی خردشده بزرگ  1  عدد
  • زیره ۱  قاشق چایخوری

طرز تهیه
پیاز داغ و سیر داغ تهیه کنید و گوشت را در آن تفت دهید وقتی آب گوشت کشیده شد فلفل و زیره را اضافه و سپس آب را به خورش بیافزایید. بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود حال اسفناج و گشنیز خردشده را اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیافتد.

 نکته آشپزی :
۱-به جای اسفناج از لپه هم می‌توانیم استفاده کنیم.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید