متنجن مرغ

مواد لازم

  • ران مرغ ۲ عدد
  • پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری
  • گردو ۲۵۰ گرم
  • قیسی ۱۰ عدد
  • کشمش ۱ پیمانه
  • رب انار ۲ قاشق سوپخوری
  • شکر به مقدار لازم
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خلال بادام به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. مرغ ها را کمی سرخ کنید و همراه با پیازداغ، نمک و فلفل بپزید.
  2. گردو را آسیاب یا چرخ کنید و اواسط پخت به مرغ ها بیافزایید.
  3. قیسی را کشمش را سرخ کرده و همراه با رب انار به خورش اضافه کنید و خورش را جا بیاندازید.
  4. شکر و زعفران خورش را اندازه کنید و بعد از جا افتادن کمی خلال بادام روی آن ریخته، همراه با پلو سرو کنید.

نکته
چون متنجن معمولاً با مرغابی پخته میشود و مرغابی در دسترس همه نیست از ران مرغ که گوشت نرمی دارد برای این خورش استفاده کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید