مسمای گوجه سبز و شوید(گیلان)

مواد لازم

  • مرغ ۱ عدد
  • روغن ۱ پیمانه
  • پیاز ساطوری شده ۱ عدد
  • سیر کوبیده ۵ حبه
  • شوید ساطوری شده ۲۵۰ گرم
  • گوجه سبز ۲۵۰ گرم
  • زعفران ساییده شده ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ادویه خورشی ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه
مرغ را پاک کرده، پوست آن را بگیرید و تمام قسمت‌های مرغ را به نمک آغشته کنید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. سپس مقداری روغن را در قابلمه ریخته و تمام قسمت‌های مرغ را خوب سرخ کرده، مرغ را از قابلمه خارج کنید و پیاز را در روغن تفت دهید. سیر، سبزی‌ و ادویه را بیفزایید و کمی تفت دهید. گوجه‌سبز را نیز افزوده و پس از کمی تفت دادن در صورت تمایل ۲ قاشق  اضافه کنید.در مرحله بعد نیمی از مایه را داخل شکم مرغ بریزید و پاهای مرغ را با نخ یا سیخ چوبی به هم ببندید و مرغ را در قابلمه قرار دهید. بقیه‌ی مایه‌ی سبزی را کنار مرغ ریخته و ۲ پیمانه آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید مرغ خوب پخته و خورش آن جا افتاده شود. در آخر زعفران را افزوده و پس از یکی دو جوش غذا را از روی حرارت بردارید.

نکته:
۱ـ این مسما را با اردک نیز می‌توان تهیه کرد

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید