واویچ کدو

مواد لازم

  • گوشت گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۳۰۰ گرم
  • کدو ۵۰۰ گرم
  • گردو ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ریز ۵ عدد
  • پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • سیر ۱ بوته
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
سیر را پوست کنده و همراه با کمی نمک بکوبید، و آن را با زرد چوبه و گوشت که به صورت قیمه خرد کرده اید، سرخ کنید و سپس با مقداری آب بگذارید بپزد تا به روغن بیافتد. کدوها را پوست کنده و حلقه حلقه کرده، با کمی آب بپزید و پوره کنید و همراه با گوشت و سیر کمی سرخ کنید، گردو را آسیا کرده به مواد اضافه  کنید و بعد از ۱۵ دقیقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید و همراه با کته سر سفره بگذارید.

نکته:
غلظت این خورش باید مثل فسنجان باشد.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید