هر کشوری ، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیل دهنده فرهنگ هر کشور ، غذاهای آن است . در این میان، صبحانه در میان سایر وعده های غذایی ، از اهمیتی فوق العاده در اکثر کشورهای جهان برخوردار است.

احتمالا تا به حال برای‌تان پیش آمده که وقتی دارید مثل بقیه روزها، صبحانه نان و پنیر می‌خورید یا با خامه و مربا خودتان را تحویل گرفته‌اید ؛ برای‌تان سوال شده باشد که بقیه‌ی مردم به جز این صبحانه‌های معمول و تکراری چه می‌خورند ؟

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

شاید بهتر باشد برای پیدا کردن جواب سوال و کمی تنوع دادن به وعده‌ی صبحانه‌تان، ببینید مردم سراسر دنیا چه می‌خورند، البته قطعا صبحانه‌ی بعضی از کشورها با فرهنگ ما چندان جور نیست . مثلا نمی‌توانیم مانند مردم کشور آلاسکا گوشت گوزن کباب شده همراه نیمرو بخوریم ! اما تعدادی از کشورها هستند که صبحانه‌شان چیز غیرقابل دسترس یا عجیب و غریبی نیست و با سلیقه‌ی ما ایرانی‌ها هم جور است .

 

۱ – صبحانه آمریکایی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

یکی از خوشمزه‏‌ترین و ساده‌‏ترین چیزهایی که می‌‏توانید در وعده‏‌ی صبحانه بخورید و احتمالا تا به حال آن را در عکس‏‌های خارجی دیده‌‏اید «پن کیک» است.  برای درست کردن پن کیک، یکی از تخم مرغ‏‌ها که از بقیه بزرگتر است را بردارید، ۵ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، یک دوم پیمانه شیر، ۱۵۰ گرم آرد (تقریبا یک لیوان دسته‌دار)، ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر و کمی وانیل را حاضر کنید. حالا تخم‌مرغ، شیر، روغن مایع و شکر را با همزن دستی مخلوط کنید و بعد بکینگ پودر و آرد را که با هم مخلوط و الک کردید اضافه می‌‏کنید. وقتی خوب مخلوط شد، در ظرف را بگذارید و صبر کنید ۱۵دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت کند. بعد از آن با ملاقه‌ای کوچک، مقداری از مواد را در ماهی تابه‌ای که از قبل با حرارت خیلی ملایم و روغن کم فقط در حد چرب کردن گرم کرده‌اید بریزید تا بپزد. حواستان باشد زیاد روغن نریزید وگرنه پن کیک بد رنگ می‌شود. می‌توانید پن کیک را با سس شکلات، عسل و تکه‌های میوه تزئین کنید و صبحانه‌ای به سبک آمریکایی بخورید.

 

۲ – صبحانه انگلیسی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

صبحانه‌ی مردم کشور انگلیس برای خودش یک پا ناهار است و در وعده‌ی صبحانه سوسیس، تخم‌مرغ، لوبیا، قارچ و نان تست همراه یک فنجان چای است. اگر روزی تصمیم گرفتید صبحانه‌ی انگلیسی طور بخورید،کمی زودتر از خواب بیدار شوید، دو تا سوسیس بندانگشتی، یک قاشق قارچ تفت داده شده همراه یک عدد نان تست و نیمرو بخورید. برای این‌که مجبور نشوید وعده‌ی صبحانه و ناهار را یکی کنید، پیشنهاد می‌کنیم لوبیا را حذف کنید.

 

۳ – صبحانه اسپانیایی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

صبحانه‌ی اسپانیایی‌ها بسیار ساده و راحت است. فقط کافی‌ست مقداری سیر تازه و گوجه فرنگی همراه روغن زیتون و نمک روی نان تست بریزید. البته اسپانیایی‌ها گاهی چیزهایی مثل پنیر، ژامبون یا سوسیس هم به آن اضافه می‌کنند.

 

۴ – صبحانه ترکی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

مردم کشور ترکیه همه چیزهایی که ما هرکدام از آن‌ها را در یک وعده‌ی صبحانه می‌خوریم، در یک بشقاب می‌چینند و می‌خورند. صبحانه‌ی آن‌ها معمولا از انواع پنیرها، کره، زیتون، تخم‌مرغ، خیار، گوجه‌فرنگی، مربا، عسل، ماست، نان برشته و آب پرتقال تشکیل می‌شود.

 

۵ – صبحانه سوئدی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

مهمترین بخش این صبحانه، پنکیک سوئدی است که به Pannkakor معروف است. این پنکیک شباهت زیادی به کرپ دارد و دو سمت خمیر آن در روغن سرخ می شود. این پنکیک، معمولاً با میوه های شیرین و یا مربا سرو می شود.

 

۶ – صبحانه ایتالیایی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

شاید فکر کنیم، ایتالیایی ها ملیتی هستند مشهور به خوردن غذاهای سنگین. شاید هم برای خوردن یک پیتزا بزرگ پنیری برای نهار و یا یک بشقاب پاستا برای شام، ترجیح میدهند صبحانه کمی بخورند. هرچند خوردن پیتزا و پاستا به عنوان صبحانه نیز برای آنها عادی است. در هر دو صورت ایتالیایی ها معمولاً یک فنجان کاپوچینو به همراه کروسانت را برای صبحانه ترجیح می دهند.

 

۷ – صبحانه روسی

معرفی 7 صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی
معرفی ۷ صبحانه خارجی سازگار با ذائقه ایرانی

Oladi صبحانه منتخب روسی است که سرخ کردنی است، تا حدودی شبیه پنکیک، درون آن نرم و لطیف و لبه های بیرونی آن ترد است و زمانی لذیذ تر می شود که به همراه خامه ترش، عسل، مربا یا توت تازه سرو شود.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید