خانه شیرینی پزی پخت کلوچه خانگی

پخت کلوچه خانگی

چی لازم دارم:
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱ پیمانه
روغن ¾ پیمانه
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
ماست ۳ قاشق غذاخوری
هل ¼ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چای‌خوری
کنجد به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با هم به‌مدت پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند؛ حالا با مواد تخم‌مرغی مخلوط کنید.
آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط کنید؛ سپس با پودرهل به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله غلظت مواد باید کمی سفت‌تر از مواد کیک باشد تقریبا مثل غلظت حلوا. مواد را به‌مدت نیم ساعت داخل ظرف دربسته در فریزر قرار دهید.
مواد را از فریزر که بیرون آوردید، دست‌تان را چرب کنید سپس از مواد اندازه یک گردو بزرگ برداشته و گرد کنید و بین دو کف دست کمی فشار دهید (می‌توانید به شکل بیضی این‌کار را انجام دهید.) سپس داخل کنجد بغلطانید. کلوچه را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید